Κρήτη | Χριστούγεννα στο αυτόφωρο

κρήτη-χριστούγεννα-στο-αυτόφωρο-155435

xeiropedesΣτα κρατητήρια κάνουν Χριστούγεννα έξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όλοι τους πλέον είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Στο στόχαστρο μπήκαν εκ νέου παράνομοι τζογαδόροι, το αλκοόλ σε ανήλικους και πάσης φύσεως παραβάσεις στις οποίες μπορούν να υποπέσουν καταστηματάρχες αλλά και εργαζόμενοι νυχτερινών καταστημάτων.

Από τα 4 καταστήματα όπου και βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις τη νύχτα που πέρασε, δύο άτομα συνελήφθησαν για παράβαση ΑΕΠΙ, δύο γυναίκες που στερούνταν πιστοποιητικά υγείας και δύο ακόμη για παραβάσεις που αφορούν σε άδειες λειτουργίες καταστημάτων.

Οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι κατά τη διάρκεια των εορτών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και όλο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. είναι επί ποδός και τις Άγιες Ημέρες προκειμένου τόσο η έξοδος να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια αλλά και οι περιουσίες των πολιτών να προστατευτούν από τους επιτήδειους που καραδοκούν.

neakriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook