Κρήτη | Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

κρήτη-χριστουγεννιάτικο-παζάρι-από-τ-471080

Τα παιδιά και οι καθηγητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Ηρακλείου, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, καλούν τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους.

“Μέσα” από τα εκθέματα που θα υπάρχουν εκεί μπορεί να δει κάποιος τη σημασία που έχει η ύπαρξη του συγκεκριμένου Εργαστηρίου καθώς επιτελεί ένα σημαντικό έργο τόσο για τα ίδια τα παιδιά, προάγοντας τις “ξεχωριστές” τους ικανότητες, όσο και για τις οικογένειές τους.

Και φέτος, λοιπόν, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ με μεγάλη χαρά και κέφι έφτιαξαν ότι μπορούσαν σχετικό με τα Χριστούγεννα όπως συνθέσεις με κουκουνάρια, στολιδάκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, χριστουγεννιάτικες μπάλες από ποικίλα υλικά, ετήσια ημερολόγια – κάρτες ευχών και σελιδοδείκτες, διακοσμητικά κεριά, σοκολατάκια, λικέρ και πολλά άλλα, πάντα σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το παζάρι τους είτε στην πλατεία του Αγίου Τίτου αύριο 15 Δεκεμβρίου είτε στην Πλατεία Δασκαλογιάννη στις 20 του μήνα, δίνοντας ένα συμβολικό ποσό για να αποκτήσετε κάτι, βοηθώντας σημαντικά όμως συγχρόνως με την κίνηση αυτή το σχολείο να συνεχίσει το σκοπό του. Η έκθεση – παζάρι θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook