Κρήτη | Χειροπέδες σε δύο που έβγαζαν στο κλαρί 35χρονη

κρήτη-χειροπέδες-σε-δύο-που-έβγαζαν-στ-380913

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των Αστυνομικών στο Ρέθυμνο, συνελήφθησαν δύο άτομα που εξανάγκαζαν 35χρονη από την Ρωσία να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες καταστήματος στο οποίο εργάζονταν.

Ειδικότερα  «εξιχνιάστηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (31.05.2018) σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, 21χρονος ημεδαπός και 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Σερβίας κατηγορούμενοι για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος και ο 54χρονος ως εργαζόμενος, προήγαγαν στην πορνεία 35χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρωσίας, με θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Αναλυτικότερα, ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, χθες (31.05.2018) το μεσημέρι  αστυνομικοί της Ομάδας  Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, μετέβησαν στο ανωτέρω κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες, όπου ένας εξ αυτών οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων ογδόντα (1.380) ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook