Κρήτη | Χειροπέδες για έμπορους ναρκωτικών | Πέταξαν το χασίς στο χωράφι

κρήτη-χειροπέδες-για-έμπορους-ναρκωτ-7312

xasisΣυνελήφθη, χθες (23.11.2014) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον συνελήφθη σήμερα (24.11.2014) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, χθες (23.11.2014) το απόγευμα εντοπίστηκε ο 40χρονος ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έρευνα που ακολούθησε σε αγροτεμάχια πέριξ του σημείου στάθμευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 19.6 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού με τον 26χρονο ο οποίος είχε αποβιβαστεί νωρίτερα από το όχημα.

Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και σε γενόμενο έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook