Κρήτη | Εγκατέλειψε τα εγκόσμια και χάρισε ό,τι είχε στις ανήμπορες οικογένειες

κρήτη-εγκατέλειψε-τα-εγκόσμια-και-χάρ-297294

Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι! Ένας συμπολίτης μας , που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχός μοιράζει χαρά! Και ό,τι είχε αποφάσισε να το δώσει. Τα χρήματά του τα έδωσε στην «Κίτρινη Αποστολή» και οι άνθρωποί της τα έκαναν…δωροεπιταγές για να τα μοιράσουν σε ανήμπορες οικογένειες!

«Μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη έκπληξη ήρθε στην ομάδα μας, αφού ένας ρασοφόρος άνθρωπος της Εκκλησίας, μας έκανε μια ιδιαιτέρως μεγάλη δωρεά. Προσέφερε το ποσό των 6000 ευρώ σε δωροεπιταγές, που εκδόθηκαν απο 2 Σούπερ Μάρκετ της πόλης μας (για να προτιμηθούν και οι τοπικές επιχειρήσεις),ώστε εκατοντάδες οικογένειες να αγοράσουν αναγκαία αγαθά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη. Πρέπει να τονίζουμε όμως ότι τα χρήματα τα κατέθεσε ο ίδιος στις επιχειρήσεις με έμβασμα, αφού όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές η Κίτρινη Αποστολή δεν έχει, και δεν διαχειρίζεται χρήματα!» γράφει ο Δημητρης Αποστολάκης, ψυχή της Κίτρινης Αποστολής.

asdΌπως λέει η επιθυμία του ήταν να κρατηθεί τ’ όνομά του , να μείνει ανώνυμος. «Σήμερα που η εποχή μας είναι πολύ απάνθρωπη και μετά πολλών και ποικίλων βασάνων, εντούτοις υπάρχουν συνάνθρωποι που πονούν και προσφέρουν απλόχερα και μυστικά, την βοήθειά τους από το υστέρημα ή περίσσευμα, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με τέτοιες κινήσεις αγάπης και προσφοράς, φαίνεται εμπράκτως ό,τι υπάρχει ελπίδα και ανθρωπιά. Τον ευχαριστούμε θερμά, όπως και κάθε άνθρωπο που βοηθάει και συμπαραστέκεται στην ομάδα μας. Όλοι μας οφείλουμε να προσφέρουμε oτι μπορούμε στον συνάνθρωπό μας, ανεξαρτήτως από το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι αυτό. Επιπλέον, είναι καθήκον μας να επαναφέρουμε αρετές, όπως η αγάπη, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοϋποστήριξη, αφού πλέον παρατηρούνται σπάνια στους ανθρώπους. Επειδή, τελικά, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την πραγματική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας.»

«Τέλος, για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, οφείλουμε όλοι μας να εφαρμόσουμε έμπρακτη αλληλεγγύη. Να ανοίξουμε, δηλαδή, τα μάτια μας και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας, ο οποίος βρίσκεται σε ανάγκη, κάτι που για εμάς είναι μικρό και απλό, αλλά για τον συνάνθρωπό μας μεγάλο και σπουδαίο!! Ευχαριστούμε και τους διευθυντές των καταστημάτων των σούπερ μάρκετ, την κυρία Νατάσα και τον κύριο Βλαχάκη Αντώνη που μετείχαν στην όλη διαδικασία!» καταλήγει ο Δημ.Αποστολάκης.

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook