Κρήτη | »Φυντάνια» γνωστών οικογενειών οι υπεύθυνοι για το θάνατο του Κατσούλη

κρήτη-φυντάνια-γνωστών-οικογενειώ-312504

Σε … μήκος αναμένεται να τραβήξει η σημερινή ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη.

Οι απολογίες ξεκίνησαν εν μέσω εντάσεων και διαξιφισμών της υπεράσπισης των κατηγορουμένων και της πολιτικής αγωγής με τις αντιπαραθέσεις να κορυφώνονται με αντεγκλίσεις, προσφυγές και ενστάσεις.

Αυτή την ώρα έχει ολοκληρωθεί η απολογία του πρώτου κατηγορουμένου. Ο ίδιος απο το βήμα του δικαστηρίου επανέλαβε στην ουσία όσα είχε καταθέσει και η μητέρα του στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας. Επιβεβαίωσε δηλαδή ότι συγκατηρούμενος τους μέσα απο την φυλακή αποκάλυψε ότι υπεύθυνοι για το επεισόδιο που κατέληξε στο θάνατο του Κ. Κατσούλη ήταν 3 ανήλικοι το όνομα των οποίων δεν ενεπλάκη ποτέ στην υπόθεση και ότι δυο εκ των συγκατηγορούμενων του είναι αθώοι.

Όταν ερωτήθηκε γιατί δεν κατονόμασε τους τρεις ανήλικους ανέφερε ότι είναι απο γνωστές και δυνατές οικογένειες και ότι δεν ήθελε να μπλέξει μαζί τους.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι κάνει κακό στον εαυτό και την οικογένεια του και ότι ποτέ δεν έχει πειράξει άλλον άνθρωπο. Παράλληλα σημείωσε ότι την μοιραία ημέρα είχε πάρει ναρκωτικά και ήταν εκείνος που μαζί με ένα ακόμα άτομα επιχείρησε να αποσπάσει τη σημαία του Εθνικού από το γήπεδο περιστατικό που προκάλεσε τα εκτεταμμένα επεισόδια.

Μάλιστα τόνισε ότι αυτή εινια η μοναδική εμπλοκή που έχει με την υπόθεση και δεν έχει καμια σχέση με το επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο τον άτυχο φίλαθλο. Ο ίδιος σημείωσε ότι λυπάται πάρα πολύ για την οικογένεια του Κώστα Κατσούλη και οτι αντιλαμβάνεται την ανάγκη του να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Πηγή: cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook