Κρήτη | Φορτηγάκι ενεπλάκη σε τροχαίο και κατέληξε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα | Photos

κρήτη-φορτηγάκι-ενεπλάκη-σε-τροχαίο-κ-148487

fortigo1Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν τα ξημερώματα όταν ένα φορτηγάκι κάτω υπό άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο και κατέληξε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Εμμανουήλ Παππά και Αλκμήνης, σχεδόν έξω από το 15ο δημοτικο σχολείο Ηρακλείου.

forthgo3Ο οδηγός του μικρού φορτηγού σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνταν στην οδό Αλκμήνης, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παραβίασε το στοπ, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που κινούνταν επί της Εμμανουήλ Παππά και κατέληξε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

fortigo2Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και φαίνεται να τη γλίτωσε με ορθοπεδικά τραύματα στο χέρι. Ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το φορτηγάκι, ο οποίος σημειωτέον ήταν φαντάρος και σήμερα παρουσιαζόταν στη ΣΕΑΠ, τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τύχη απετράπησαν τα χειρότερα καθώς από το συγκεκριμένο σημείο ιδίως πρωινές και μεσημεριανές ώρες περνούν δεκάδες μικρά παιδιά για να πάνε στο σχολείο τους.

Πηγή: prismanews.ge

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook