Κρήτη | Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναχώρησε για την Κύπρο ο συλληφθείς δραπέτης Χάρης Σαρίδης

κρήτη-υπό-δρακόντεια-μέτρα-ασφαλείας-720872

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναχώρησε για την Κύπρο ο 34χρονος Χάρης Σαρίδης, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και καταζητούμενος από την Ιντερπόλ και τις κυπριακές Αρχές.

Τον λόγο τώρα έχουν οι κυπριακές αρχές και η Κυπριακή Δικαιοσύνη.

Ο 34χρονος είναι καταζητούμενος για σωρεία ένοπλων ληστειών στην Κύπρο και εντοπίστηκε στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης Αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και με τις Κυπριακές αρχές που είχαν έρθει στο νησί.

Η σύλληψη του πλέον καταζητούμενου προσώπου από την αστυνομία Κύπρου, είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας μεταξύ των Κυπριακών αρχών ασφαλείας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα μέτρα ασφαλείας κατά την κράτηση του στο Ηράκλειο είχαν αυξηθεί και για τον λόγο αυτό κρατείτο σε ξεχωριστό κελί ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους.

Η αστυνομική φρουρά τόσο εντός όσο και εκτός του αστυνομικού μεγάρου ήταν ενισχυμένη.

«Κλιμάκιο ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού είχε μεταβεί από την περασμένη βδομάδα στην Κρήτη μετά από αξιολόγηση πληροφοριών ότι ο καταζητούμενος βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του. Υπήρξε μια πολύ καλή και συνεχής συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

Στην Κύπρο καταζητείτο για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό.

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook