Κρήτη | Υπέκυψε τελικά ο επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου

κρήτη-υπέκυψε-τελικά-ο-επιβάτης-του-κρ-328599

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όταν οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου νωρίτερα είχε μεταφερθεί Βρετανός επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, ανακοίνωναν στη σύζυγο του ότι ο 64χρονος σύντροφος της δεν τα κατάφερε και υπέκυψε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στην χειρουργική κλινική των ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ, η κατάσταση του αλλοδαπού τουρίστα που υπέστη κατά πάσα πιθανότητα κοιλιακό ανεύρισμα μέσα στο κρουαζιερόπλοιο, ήταν αρκετά βαριά με αποτέλεσμα η μάχη για τη ζωή του να αποδεικνύεται άνιση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το απόγευμα της Τρίτης, σήμανε συναγερμός στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου και είχε δέσει το κρουαζιερόπλοιο NORWEGIAN SPIRIT, στην περιοχή του καρνάγιου.

Επιβάτης από τη Βρετανία, με σοβαρό πρόβλημα υγείας έχρηζε μεταφοράς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με γιατρό για την παροχή πρώτων βοηθειών στον τραυματία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε υποστεί κοιλιακό ανεύρυσμα.

Η κατάσταση της υγείας του 64χρονου ήταν τέτοια που διασωληνώθηκε μέσα στο πλοίο και ακολούθως με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ με τη συνοδεία και της συζύγου του.

Το κρουαζιερόπλοιο, με 2000 επιβάτες και 900 μέλη πληρώματος, έφθασε από την πόλη Σιβιντάβετζια της Ιταλίας ,το μεσημέρι στο Ηράκλειο ενώ αργά το απόγευμα αναχώρησε για τη Ρόδο, χωρίς τον αλλοδαπό τουρίστα.

Τελικά το ταξίδι των Βρετανών είχε την πιο δραματική κατάληξη.

Από το νοσοκομείο σύμφωνα και με τον υποδιοικητή κ. Φανουριάκη, θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τη σορό του Βρετανού.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook