Κρήτη | «Τσάκωσαν» 26χρονο για κλοπές και ναρκωτικά

κρήτη-τσάκωσαν-26χρονο-για-κλοπές-κα-449135

Συνελήφθη, προχθές (29.10.2016) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 28.10.2016 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από κατάστημα ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 26χρονος διέπραξε την εν λόγω κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες προχθές (29.10.2016) από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και συνελήφθη.

Στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος στον ίδιο και στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ, μικροποσότητα κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενης ιατρικής συνταγής.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook