Κρήτη | «Τσάκωσαν» και τους εμπόρους και τους αγοραστές της ηρωίνης

κρήτη-τσάκωσαν-και-τους-εμπόρους-κα-731925

Συνελήφθησαν, την Τρίτη το βράδυ, στο Ηράκλειο τρεις ημεδαποί (2 άντρες και γυναίκα) ηλικίας 43, 38 και 43 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (28.08.2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 43χρονος κατά το χρόνο που προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες από την κοινή οικία του 43χρονου και της 38χρονης.

Ακολούθησε έρευνα στην παραπάνω κοινή οικία του 43χρονου και της 38χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 44 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 26,9 γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 2 αυτοσχέδιοι πλαστικοί δοσομετρητές,
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook