Κρήτη | Τρεις συλλήψεις και κακουργηματικές διώξεις για τα «άπειρα» μαϊμού προϊόντα

κρήτη-τρεις-συλλήψεις-και-κακουργημα-680737
φωτογραφία αρχείου

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη πήραν τα τρία άτομα που συνελήφθησαν σήμερα για τα χιλιάδες μαϊμού προϊόντα, σε επιχειρήσεις γνωστού αθλητικού παράγοντα στο Ηράκλειο, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση τόσο ο ίδιος, όσο ο αδελφός και ο γιος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά του επιχειρηματία-ποδοσφαιρικού παράγοντα φέρεται να υποστηρίζεται ότι η υπόθεση δεν είναι όπως παρουσιάζεται, ενώ για πολλά είδη υπάρχουν παραστατικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα κινήθηκε μετά από μήνυση γνωστής εταιρείας.

30.000 μαϊμού προϊόντα!

Σε τουλάχιστον 30 χιλιάδες εκτιμώνται μέχρι τώρα τα προϊόντα μαϊμού που ανακαλύφθηκαν μετά από «έφοδο» της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σε επιχειρήσεις ιδιοκτησίας γνωστού αθλητικού παράγοντα του Ηρακλείου.

Ο ίδιος, ο γιος και ο αδερφός του, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για απάτη κατα συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία μετά χρήσεως και κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σημειώνεται ότι διερευνώνται τυχόν λαθρεμπορία και φορολογικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,για την υπόθεση έφτασε στην Κρήτη και 5μελές κλιμάκιο του ΣΔΟΕ από την Αθήνα, που πραγματοποίησε την επιχείρηση με το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook