Κρήτη | Το τελευταίο αντίο, σήμερα, στη Μαρίνα | Απολογείται ο δολοφόνος της

κρήτη-το-τελευταίο-αντίο-σήμερα-στη-μ-751586

Αποχαιρετούν, στις 11.00 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, συγγενείς και φίλοι, την άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, την άτυχη γυναίκα που χθες το πρωί, λίγο μετά τις 06.30, πήγε να ανοίξει την καφετέρια που διατηρούσε στην περιοχή των Δειλινών και βρέθηκε μπροστά στον 60χρονο πρώην κουνιάδο της, ο οποίος την σκότωσε καταφέροντάς της δεκάδες μαχαιριές.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο 60χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος θεώρησε υπεύθυνη την άτυχη 53χρονη γυναίκα, για την απόφαση της ανιψιάς του και κόρης του θύματος να πάψει να τον φιλοξενεί στο σπίτι της, όπου εκείνος διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια. Τραγική ειρωνεία, με το μηχανάκι της ανιψιάς του, της κοπέλας στο όνομα της οποίας είναι η καφετέρια και η οποία τον στήριζε και τον φρόντιζε σαν να ήταν πατέρας της, ο 60χρονος πήγε στα Δειλινά, σκότωσε την 53χρονη και στη συνέχεια έφυγε με το ίδιο όχημα.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικής επιχείρησης συγκλόνισε ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, που δεν μπόρεσε να αντικρίσουν για δεύτερη φορά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της άτυχης 53χρονης να σώσει τη ζωή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκαρφάλωσε στον πάγκο της καφετέριας προσπαθώντας να αποφύγει τα χτυπήματα του 60χρονου, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει τελικά να γλιτώσει…

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook