Κρήτη | Το ξενοδοχείο που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα παγκοσμίως | Photos

κρήτη-το-ξενοδοχείο-που-μπήκε-στη-λίστ-150165

hotelΓια το Condé Nast Traveler, η ετήσια λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία που προτιμούν οι αναγνώστες του είναι μια ενθουσιώδης παράδοση, που ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ΄80 και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα.

Αυτό που άλλαξε από τότε είναι η συνολική υψηλότερη βαθμολογία που από το 87 εκτοξεύτηκε στο 95, δηλώνοντας με τον πιο παραστατικό τρόπο την ποιοτική πρόοδο των ξενοδοχείων τα οποία επιλέγουν οι επισκέπτες, για να αναδείξουν στην ιστοσελίδα του δημοφιλούς ταξιδιωτικού site.

Εκπληκτικής ομορφιάς καταλύματα από την Ευρώπη, τις Η.Π.Α, την Αφρική, την Ασία και κάθε μέρος του κόσμου, εισβάλλουν ορμητικά στη φαντασία παρασύροντας τη σκέψη σε άλλους τόπους και όλα αυτά με άκρως δημοκρατικό τρόπο, καθώς όποιος διαφωνεί έχει τη δυνατότητα να «ανεβάσει» το σχόλιό του αλλάζοντας έτσι την κατάταξη και κερδίζοντας παράλληλα συναρπαστικά ταξίδια σε ολόκληρη την υφήλιο.

Φέτος, ανάμεσα στα 100 ξενοδοχεία που κόβουν την ανάσα, βρίσκονται δύο που εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα. Πρόκειται για το ατμοσφαιρικό Blue Palace A Luxury Collection Resort & Spa στην Ελούντα της Κρήτης και το διάσημο, πλέον, Perivolas Resort στην Οία της Σαντορίνης.

Blue-Palace-A-Luxury-Collection-Resort-SpaΤα παραπάνω ξενοδοχεία απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από τους απαιτητικούς αναγνώστες, όχι μόνο για την αισθητική τους, αλλά κυρίως για την σχεδόν βασιλική εξυπηρέτηση των πελατών από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, γεγονός που αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η τουριστική εκπαίδευση και πόσο αναγκαία αποδεικνύεται τελικά, για μια χώρα η οποία επιθυμεί να αποκαλεί τον τουρισμό ως τη «βαριά βιομηχανία» της.

Blue-Palace-A-Luxury-Collection-Resort-Spa_03-960x540

Blue-Palace-A-Luxury-Collection-Resort-Spa_04-960x540Πηγή: popaganda.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook