Κρήτη | Το μεσημέρι η αυλαία της τραγωδίας στη Νεάπολη | Αμείλικτα τα ερωτήματα για το 4χρονο αγγελούδι

κρήτη-το-μεσημέρι-η-αυλαία-της-τραγωδί-316658

Οι τραγικοί γονείς της 4χρονης Μελίνας καλούνται σήμερα να κηδέψουν το παιδί τους χωρίς να γνωρίζουν τι έφταιξε και το έχασαν από τη μία στιγμή στην άλλη, μετά από μία επέμβαση ρουτίνας. Το θρίλερ για τις συνθήκες θανάτου παρατείνεται αφού η  πολύωρη διαδικασία της νεκροτομής δεν κατέληξε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται να φωτίσουν την θλιβερή υπόθεση, δεν θα είναι έτοιμα πριν από τα μέσα Ιανουαρίου.

Η ζωή της οικογένειας ανατράπηκε με τον πλέον δραματικό τρόπο. Καιρό σχεδίαζαν να κάνουν την επέμβαση αυτή στο παιδί για να μην ταλαιπωρείται άλλο. Τους ενημέρωσαν για την Δευτέρα και ο προεγχειρητικός έλεγχος έγινε την Κυριακή. Όλα κυλούσαν ομαλά. Λίγα μόλις λεπτά θα διαρκούσε η επέμβαση. Όμως η ώρα περνούσε και εκείνοι δεν έβλεπαν το παιδί τους. Λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου το σπίτι τους βυθίστηκε στο πένθος.

Ένα νέο ζευγάρι η ευτυχία του οποίου συμπληρώθηκε με τον ερχομό των δίδυμων κορών τους. Της Μελίνας και της αδελφής της. Οι φωτογραφίες τους στο Facebook ματώνουν καρδιές. Όμορφες στιγμές για τους δύο αγγέλους που δεν πρόκειται να ξανάρθουν. Ο θάνατος τις χώρισε τόσο πρόωρα και άδικα. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης η κοινωνία της Νεάπολης «πάγωσε».

Ανείπωτος ο πόνος, αμείλικτα τα ερωτήματα.

Τι πήγε στραβά; Γιατί χάθηκε η ζωή του παιδιού; Μα ήταν μία επέμβαση ρουτίνας…απορούν όλοι και στρέφουν το βλέμμα στους τραγικούς γονείς. Προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν, να τους δώσουν κουράγιο. Όμως ξέρουν ότι τέτοια συμφορά ούτε στον χειρότερο εχθρό τους.

Ο πατέρας της 4χρονης, Μανόλης Παρασκάκης, ένας νέος άνθρωπος, ζητά μόνο να μάθει την αλήθεια. Ζητά να του απαντήσουν υπεύθυνα και ξεκάθαρα ποια ήταν η αιτία που δεν θα σφίξει ξανά  στην αγκαλιά του την Μελίνα του. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα τη δει να μεγαλώνει μαζί με την αδελφή της. Το πρωί της Τρίτης κατέθεσε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Η ποινική διερεύνηση της τραγικής υπόθεσης θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών. Παράλληλα αναμένεται να διενεργηθεί και έρευνα από πλευράς του νοσοκομείου οπότε και οι γιατροί που χειρίστηκαν το περιστατικό θα κληθούν να δώσουν έγγραφη αναφορά για το ιστορικό της υπόθεσης και να καταγράψουν βήμα-βήμα τις ενέργειες τους, από το στάδιο του προεγχειρητικού ελέγχου μέχρι την στιγμή που η καρδούλα της Μελίνας σταμάτησε να χτυπάει.

Ο θάνατος της 4χρονης μετά από μία επέμβαση ρουτίνας έχει σοκάρει το πανελλήνιο που ζητά να έρθει στο φως με διαφανείς διαδικασίες όλη η αλήθεια για το τι συνέβη και να αποδοθούν ευθύνες εάν και εφόσον προκύψουν.

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook