Κρήτη | Το ανθρώπινο δράμα της οικογένειας του ληστή του Creta Maris

κρήτη-το-ανθρώπινο-δράμα-της-οικογένε-311823

Ένα δράμα βιώνει τους τελευταίους μήνες η οικογένεια του 29χρονου κατηγορούμενου, εκ των ληστών στο κοσμηματοπωλείο «Creta Maris», ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυρά αστυνομικών (δες εδώ).

Τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο συνεργοί του είχαν εγκλωβιστεί κατά τη διαφυγή τους από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους κάλεσαν να παραδοθούν χωρίς αποτέλεσμα με συνέπεια και οι τρεις ληστές να πέσουν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Από την πρώτη η στιγμή η κατάσταση του είχε χαρακτηριστεί εξαιρετικά κρίσιμη. Ανεξάρτητα από τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σε καθαρά ανθρώπινο κομμάτι, οι γονείς του ζουν καθημερινά έναν Γολγοθά.

Από τον περασμένο Μάιο οπότε και σημειώθηκε η αιματηρή ληστεία στο «Creta Maris» μέχρι και σήμερα παραμένει σε κώμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανοιγοκλείνει μόνο τα μάτια και δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Νομικές πηγές ανέφεραν ότι η οικογένεια του καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να μεταφερθεί σε κάποιο ειδικό κέντρο αποκατάστασης με την ελπίδα ότι ο 29χρονος θα μπορέσει κάποια στιγμή να επανέλθει.

Αυτό όμως είναι ένα σύνθετο ζήτημα που απαιτεί να επιλυθούν διαδικαστικά δικαστικής φύσεως δεδομένου ότι πρόκειται για κρατούμενο και μάλιστα σε αυτήν την κατάσταση.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook