Κρήτη | Του παν πως ήταν από τη ΔΕΗ… και του άρπαξαν τη σύνταξη!

κρήτη-του-παν-πως-ήταν-από-τη-δεη-και-τ-662627

Το φυσά και δεν κρυώνει με την απάτη που βίωσε ένας συνταξιούχος, μέρα μεσημέρι, σήμερα στο σπίτι του από ένα δίδυμο απατεώνων που τού έκαναν ιδιαίτερη επίσκεψη !

Οι δυο καλοβαλμένοι κύριοι, χτύπησαν την πόρτα του ηλικιωμένου σήμερα το πρωί, στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, στο Ηράκλειο. Μόλις είδαν τον ηλικιωμένο, του έδωσαν συγχαρητήρια, καθώς όπως του είπαν ήταν από τους καλοπληρωτές της ΔΕΗ και θέλησαν να του δώσουν ένα… μπόνους για την ευχέρεια του να πληρώνει εγκαίρως τους λογαριασμούς.

Ζήτησαν όμως κι ένα ποσό της τάξης των 150 ευρώ για να ενεργοποιήσουν την προσφορά, που πρόθυμα ο συνταξιούχος τους πρόσφερε. Με ευελιξία και χωρίς να γίνει αντιληπτός ο απατεώνας – εισπράκτορας έσκισε το ένα από τα 50ευρα και ζήτησε από τον ανυποψίαστο γέροντα να του το αντικαταστήσει, καθώς ήταν σκισμένο.

Εκείνος πρόθυμα και ανυποψίαστα το έκανε, προδίδοντας παράλληλα το συρτάρι που είχε κρυμμένες τις υπόλοιπες οικονομίες του, περίπου άλλα 500 ευρώ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο συνεργός του απατεώνα και… σούφρωσε όσο ο συνεργάτης του  έκανε τις τελικές συζητήσεις με τον συνταξιούχο!

Το δίδυμο της απάτης έγινε καπνός σε χρόνο μηδέν και η Ασφάλεια Ηρακλείου προσπαθεί να ξεδιαλύνει την υπόθεση που ξαναφέρνει στον αφρό τις απάτες, με δήθεν συνεργεία κοινωνικής ωφέλειας που χτυπούν πόρτες και κλέβουν από ηλικιωμένους ότι είναι εύκολο να κλαπεί!

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook