Κρήτη | Του έκλεψαν τη μηχανή για … πέμπτη φορά

κρήτη-του-έκλεψαν-τη-μηχανή-για-πέμπ-651121
φωτογραφία αρχείου

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά πέντε φορές έχει δει το μηχανάκι του να κάνει «φτερά», τα τελευταία χρόνια, ένας Ηρακλειώτης!

Το δίκυκλο, αν και δεν είναι γνωστής μάρκας και μεγάλου κυβισμού, φαίνεται πως έχει… κάτι που «τραβάει» τους κλέφτες! Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι στις τρεις από τις πέντε φορές που εκλάπη το μηχανάκι, δράστης ήταν ένας ανήλικος Βούλγαρος, ο οποίος -τη δεδομένη στιγμή- βρίσκεται πίσω από τα σίδερα! Συνεπώς, τούτη τη φορά αποκλείεται να είναι εκείνος ο ένοχος!

Η τελευταία φορά που ο άτυχος άνδρας είδε το δίκυκλό του έξω από το σπίτι του ήταν πριν μία εβδομάδα περίπου. Έκτοτε, αγνοείται… η τύχη του!

Την ίδια στιγμή η (μικρο)εγκληματικότητα «ανθεί» (και) στο Ηράκλειο, με την τοπική ΕΛ.ΑΣ να είναι υποστελεχωμένη!Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι αστυνομικοί αναγκάζονται πολλές φορές να γίνουν… «λάστιχο», προσπαθώντας να καλύψουν όλες τις υποθέσεις. Οι συνεχείς εκκλήσεις για ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών βρίσκουν σε… τοίχους και οι πολίτες ζητούν να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην κοινωνία!

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook