Κρήτη | Τι απαντά ο ξενοδόχος από τα Ματάλα που ζητούσε 2.000 ευρώ το δίκλινο

κρήτη-τι-απαντά-ο-ξενοδόχος-από-τα-ματ-258761

MATALA

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την καταγγελία που φιλοξένησε το zarpanews.gr (ΕΔΩ) για το ξενοδοχείο στα Μάταλα που ζητούσε περίπου 2000 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις, το Σ/Κ του φεστιβάλ, ο ίδιος ο ξενοδόχος απαντά και εξηγεί πώς έχουν τα πράγματα.

matala

Η τιμή, όπως παραδέχεται, είναι πλασματική, επειδή πολύ απλά, τα δωμάτια που εμφανίζονται ως διαθέσιμα, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν!  «Οι εταιρείες μας αναγκάζουν να έχουμε “κλειδωμένες διαθεσιμότητες” και επειδή τα δωμάτια δεν υπάρχουν για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία και τις διπλοκρατήσεις με τους πελάτες ανεβάζουμε την τιμή σε “τρελό” νούμερο θεωρώντας ότι οι χρήστες θα το καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια τιμή άρα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα»  λέει στο zarpanews.gr. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια συνηθισμένη πρακτική των ξενοδόχων, τόσο στα Χανιά, όσο και στο Ηράκλειο, αφού συχνά προτιμούν να «κλείνουν» πρόσωπο με πρόσωπο τα δωμάτια, με αποτέλεσμα, να μην μένουν ελεύθερα για την ιστοσελίδα κρατήσεων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για την απόδειξη των λεγομένων του, μας έστειλε μια λίστα με ξενοδοχεία που τις ημέρες του 15Αύγουστου έχουν ανάλογες τιμές.

Επισημαίνει δε, ότι ουδέποτε μίλησε με τις καταγγέλλουσες, στις οποίες θα εξηγούσε πώς έχουν τα πράγματα.

Το θέμα δίχασε τους επισκέπτες του zarpanews που άφησαν δεκάδες σχόλια στην ανάρτηση αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το κατά πόσο αυτή η πρακτική είναι έντιμη ή όχι και για το τι θα έκαναν αυτοί οι ξενοδόχοι εάν κάποιος τελικά αποφάσιζε να «κλείσει» ένα από αυτά τα δωμάτια…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook