Κρήτη | Την Πέμπτη απολογείται ο μάγειρας που κούρεψε την πρώην του

κρήτη-την-πέμπτη-απολογείται-ο-μάγειρ-162432

dikastiria-hrakleioΝα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης ζήτησε χθες ο 48χρονος μάγειρας,  τον οποίο καταγγέλλει η 28χρονη πρώην φίλη του ότι τη βίασε και κούρεψε  τα μαλλιά της με μαχαίρι προκειμένου να την  εκδικηθεί επειδή είχε άλλη σχέση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική έκθεση  δεν προκύπτουν ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ του βιασμού. Ο ίδιος αρνείται ότι τη βίασε, ενώ για το κούρεμα φέρεται να παραδέχεται ότι το έκανε επειδή ήταν πιωμένος και «θολωμένος» από τις …αποκαλύψεις της 28χρονης Ρουμάνας. Όπως υποστηρίζει, αν και είχαν σχέση πέντε χρόνια, η 28χρονη είχε συνάψει ερωτικό δεσμό πίσω από την πλάτη του.

Η καταγγελία της Ρουμάνας στην Αστυνομία έγινε ξημερώματα και αφού το ζευγάρι είχε περάσει περίπου οχτώ ώρες «ντόλτσε βίτα» σε διάφορα μπαρ και καφενεία της πόλης του Ηρακλείου. Ήπιαν τα ποτά τους, χαλάρωσαν και ακολούθησαν οι «αποκαλύψεις» που έθεσαν την κατάσταση εκτός ελέγχου. Ο 48χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι η Ρουμάνα όχι μόνο παραδέχτηκε ότι είχε άλλη σχέση, άλλα άρχισε να εκθειάζει τον εραστή της γεγονός που τον έκανε έξαλλο. Η ίδια πάντως καταγγέλλει ότι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, υποστηρίζοντας ότι φοβάται για τη ζωή της.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook