Κρήτη | Τελευταία ημέρα σήμερα για την έκθεση τουριστικών ειδών για επαγγελματίες | Photos

κρήτη-τελευταία-ημέρα-σήμερα-για-την-έ-481059

Με περισσότερα από 29 χρόνια διοργάνωσης η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας και Αξεσουάρ πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά στο Ηράκλειο συνεχίζοντας να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ελλάδας.
ekthesi_touristika-1Από τις 20 έως τις 23 Ιανουαρίου 2017 η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης και Αξεσουάρ φιλοξενείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου. Η Έκθεση αριθμεί 200 άμεσες και έμμεσες συμμετοχές υγιών επιχειρήσεων οι οποίες είναι έτοιμες να εξοπλίσουν το δικό σας κατάστημα και φέτος.
ekthesi_touristika-4Η Έκθεση που έχει αριθμήσει περισσότερες από 1.800-2.000 συμμετοχές και 35.000 επισκέπτες ανά τα χρόνια διοργάνωσης της είναι έτοιμη να συμπληρώσει τον τριακοστό χρόνο της και να αποτελέσει το εργαλείο δουλειάς για τον επαγγελματία της Κρήτης και όχι μόνο για μια ακόμη χρονιά.
ekthesi_touristika-3Η Alfa Expo προσφέρει δωρεάν μεταφορά από Χανιά και Ρέθυμνο προς το ΔΕΚΚ και επιστροφή το Σάββατο 21 Ιανουαρίου & την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Τα σημεία συνάντησης είναι στα Χανιά στις 10.00 το πρωί στο Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και στο Ρέθυμνο 11.00 στον σταθμό των ΚΤΕΛ. Επιστροφή από το ΔΕΚΚ στις 18.00.
ekthesi_touristika-2Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού ή ακόμη αν σας ενδιαφέρει να εξοπλίσετε το κατάστημά σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας και Αξεσουάρ και να μάθετε τα πάντα για τις νέες τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2017.

Είσοδος Μόνο για επαγγελματίες.

Δευτέρα 10.00-19.00

Περισσότερες πληροφορίες για τις διοργανώσεις

www.alfaexpo.gr

One thought on “Κρήτη | Τελευταία ημέρα σήμερα για την έκθεση τουριστικών ειδών για επαγγελματίες | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook