Κρήτη | Τα πήραν όλα μέσα σε μισή ώρα – Δεν άφησαν ούτε τα… εσώρουχα

κρήτη-τα-πήραν-όλα-μέσα-σε-μισή-ώρα-δε-619269

«Δεν έλειψα ούτε μισή ώρα και όμως πρόλαβαν να μου αδειάσουν το σπίτι» εξηγεί η κ. Αθηνά που είδε το σπίτι της να έχει γίνει … φύλλο και φτερό μετά την … επίσκεψη διαρρηκτών στην περιοχή της Θερίσσου.

Όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη  » Πρέπει να μπήκαν γύρω στι 11.10 το πρωί ενώ στις 12.20  η γειτόνισσα με το γιο μου συνειδητοποίησαν ότι το σπίτι ήταν ανοιχτό» Όπως ανέφερε η κ. Αθηνά οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην αυλή και με ένα κατσαβίδι άνοιξαν την είσοδο του σπιτιού και μπήκαν μέσα.

Η ίδια ανέφερε ότι οι διαρρήκτες τα πήραν … όλα από εσώρουχα μέχρι δερμάτινες ζώνες, χρυσαφικά και χρήματα. «Δεν άφησαν τίποτα» ανέφερε η κ. Αθηνά.

Όπως έγραψε χτες το Cretalive η γυναίκα έλειψε μισή ώρα καθώς έβγαλε βόλτα το σκύλο της ενώ τότε οι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν στο αφύλακτο σπίτι πρωί.

Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο 29χρονος γιος της οικογένειας που, κατά τύχη, περνούσε από το πατρικό του! Μάλιστα από διπλανό σπίτι είδαν το υλικό από την κάμερα να δείχνει τον διαρρήκτη την ώρα που έβγαινε από το σπίτι και την ίδια ώρα κατέβαινε από το αυτοκίνητο ο γιος της οικογένειας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook