Κρήτη | Τα εσώρουχα τον «πρόδωσαν» – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον γιατρό που αυνανιζόταν όσο εξέταζε την 25χρονη

κρήτη-τα-εσώρουχα-τον-πρόδωσαν-τι-743772

Ενώπιον του Ανακριτή θα βρεθεί αύριο ο γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο που συνελήφθη μετά από την καταγγελία μιας 25χρονης ασθενούς ότι την ώρα που την εξέταζε προσπαθούσε ταυτόχρονα να … αυτοϊκανοποιηθεί.

Όπως έχει γράψει το Cretalive στον γιατρό ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Μετά την καταγγελία στο ιατρείο του 55χρονου πραγματοποιήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος και στα πειστήρια της υπόθεσης συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, η κάμερα του οποίου προοριζόταν και για καταγραφές των ασελγών πράξεων του γιατρού, αλλά ακόμα και τα λεκιασμένα ρούχα και εσώρουχα που επιβεβαιώνουν πως ο γιατρός αυνανίστηκε πίσω από την πλάτη της ασθενούς, αφού προηγουμένως ερεθίστηκε σεξουαλικά, “εξετάζοντας” την.

Ο γιατρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ενώ φέρεται να έχει ισχυριστεί πως είχε τη συναίνεση της κοπέλας.

Άνθρωπος με πολύχρονη παρουσία στην πόλη, επαρκής επιστημονικά και αναγνωρίσιμος για τις ορθές διαγνώσεις του, μάλλον λίγο ιδιόρρυθμος αλλά με αποδεκτή παρουσία στους χώρους που κινούνταν, δεν είχε αφήσει να φανεί η ψυχοπαθολογική κατάσταση για την οποία κατηγορήθηκε στις μαρτυρίες γυναικών που μίλησαν για “άρρωστη συμπεριφορά”. Όπως φάνηκε αρκούσε μία καταγγελία για να ξεσπάσει σάλος στην τοπική κοινωνία και ν’ αρχίσουν να μιλούν αρκετές γυναίκες για τις εμπειρίες που βίωσαν στο ιατρείο του.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της νοσηρής αυτής υπόθεσης, εστιάζεται στο γεγονός πως της καταγγελίας φαίνεται πως έχουν ακολουθήσει κι άλλες πολλές μαρτυρίες ασθενών που βίωσαν μια παρόμοια εμπειρία με τον 55χρονο.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook