Κρήτη | Τίγκα σε όπλα και σφαίρες ήταν τα κοντέινερ

κρήτη-τίγκα-σε-όπλα-και-σφαίρες-ήταν-τ-281637

Η ειδική ομάδα έχει κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό πλοίο με την σταδιακή αποκάλυψη του φορτίου του να επιβεβαιώνει τις υποψίες για την ύπαρξη οπλισμού-μαμούθ με παραλήπτες ακόμα και τζιχαντιστές

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες των ειδικών αποστολών που συμμετέχουν στην επιχείρηση ελέγχου του φορτηγού πλοίου «HADDAD 1» που από τα ξημερώματα έχει αγκυροβολίσει στο λιμάνι του Ηρακλείου, με το περιεχόμενο των κοντέινερ που όπως φαίνεται κρύβουν «βαρύ» πολεμικό υλικό !

opla_irakleio_conteiner1Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άνδρες των ειδικών αποστολών άρχισαν να αποσφραγίζουν τα τεράστια κοντέινερ εντοπίζοντας παλέτες με χιλιάδες σφαίρες, κυνηγετικά όπλα και άλλα αποθέματα στρατιωτικού υλικού !

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την καταμέτρηση έχει προκύψει ότι το ένα κοντέινερ περιείχε λίγο λιγότερες από … 500.000 σφαίρες των 9 χιλιοστών ενώ συνεχίζεται αργά αλλά σταθερά η καταμέτρηση των παράνομων κυνηγετικών όπλων που και αυτά προσδιορίζονται σε … χιλιάδες !

opla_irakleio_conteiner2Η ειδική ομάδα έχει κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό πλοίο με την σταδιακή αποκάλυψη του φορτίου του να επιβεβαιώνει τις υποψίες για την ύπαρξη οπλισμού-μαμούθ με παραλήπτες ακόμα και τζιχαντιστές.

Υπενθυμίζεται ότι στα χαρτιά του είχε δηλώσει εμπόρευμα με πλαστικά. Το πλήρωμα του πλοίου αποτελούνταν από υπηκόους Συρίας, Αιγύπτου και Ινδίας.

opla_irakleio_conteiner3Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει ότι το πλοίο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, χθες το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας. Προερχόταν από το λιμάνι Αλεξανδρέττας (ISKENDERUN) Τουρκίας και είχε προορισμό τη Λιβύη.

cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Τίγκα σε όπλα και σφαίρες ήταν τα κοντέινερ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook