Κρήτη | Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας χασίς

κρήτη-τέσσερις-συλλήψεις-για-κατοχή-μ-479273

Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων τα οποία διαπιστώθηκε πως είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητας χασίς προχώρησαν οι αρχές.

Ειδικότερα:

Συνελήφθη, την Τρίτη το βράδυ στα Χανιά 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων,  πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 29χρονο κατά την διάρκεια του οποίου  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 29χρονου από αστυνομικούς της Ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία  με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Χανίων  κατά την διάρκεια της οποίας  βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Χανίων .

 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθησαν, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 46 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας  προχθές (29.05.2018) το βράδυ συνελήφθη ο 20χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της  ανωτέρω Υπηρεσίας πρωινές ώρες χθες (30.05.2015) συνελήφθη ο 46χρονος διότι σε  έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  στο οποίο επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΛΑΣΙΘΙ

Συνελήφθη, προχθές (29.05.2018) το μεσημέρι στο Λασίθι 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην  οικία του  47χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια κάνναβης και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook