Κρήτη | Τέσσερις συλλήψεις για δέκα υποθέσεις κλοπών από σπίτια

κρήτη-τέσσερις-συλλήψεις-για-δέκα-υπο-252574

astinomia sillipsiΕξιχνιάστηκαν,  δέκα υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε οικίες, με λεία χρήματα, κοσμήματα, και ηλεκτρικές συσκευές αξίας σχεδόν 40.000 ευρώ και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

 

Αναλυτικά, από την Αστυνομία ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης και της ενδελεχούς έρευνας, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, σχετικά με την σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν, χθες (25.05.2015) το βράδυ, για κλοπή (Δελτίο Τύπου 26.05.2015) προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμη δέκα κλοπές από οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες όπως προέκυψε από την λεπτομερή διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, από τον Φεβρουάριο 2015 έως και την 21.05.2015 είχαν διαπράξει, επιπλέον δέκα (10) κλοπές, όλες σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, οι συλληφθέντες με την ίδια μέθοδο, είχαν αφαιρέσει, από οικίες χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές, συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook