Κρήτη | Συνάντηση Πρέσβειρας της Βουλγαρίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου | Photos

κρήτη-συνάντηση-πρέσβειρας-της-βουλγ-368532

Mε την Πρέσβη της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Emilia Kraleva συναντήθηκε σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

2

Η Πρέσβειρα της Βουλγαρίας συνοδευόμενη από τον Πρόξενο Georgiev Lubomir, και την σύμβουλο εργασιακών θεμάτων και κοινωνικών υποθέσεων της Πρεσβείας Ekaterina Dimitrova, συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου θέματα που αφορούν τον τουρισμό, το εξαγωγικό εμπόριο, την οικονομική ύφεση που πλήττει ιδιαίτερα τα Βαλκάνια, το προσφυγικό, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τη Βουλγαρική κοινότητα που διαμένει στο τόπο μας.

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διεξοδικά θέματα που αφορούν το εξαγωγικό εμπόριο για την προώθηση Κρητικών προϊόντων στη Βουλγαρία, το τουρισμό, όπως επίσης την επίλυση σημαντικών θεμάτων που αφορούν στη παραμονή Βουλγάρων στο τόπο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Από την πλευρά της η πρέσβης Emilia Kraleva ευχαριστώντας τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την φιλοξενία δήλωσε: «Η Κρήτη είναι ένα σπουδαίο νησί, μας ενδιαφέρει ο τουρισμός, το εμπόριο, θέματα για το οποία συζητήσαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη».

Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση για την προσφυγική κρίση, η πρέσβης ανέφερε, ότι, απαιτείται συνεννόηση στην Ευρώπη για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα, επίσης με τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ με την Ελλάδα, όπως υπογράμμισε, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook