Κρήτη | Συνάντηση Αρναουτάκη-Φωτάκη για έρευνα και τοπική οικονομία

κρήτη-συνάντηση-αρναουτάκη-φωτάκη-γι-223451

CACHE_620X620_1_1218834Στο Ηράκλειο αναμένεται να έρθει εκτός απροόπτου την ερχόμενη εβδομάδα ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Κώστας Φωτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα νωρίς το απόγευμα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Σταύρου Αρναουτάκη με τον Κώστα Φωτάκη, πρώην πρόεδρο του ΙΤΕ με στόχο την εύρεση της καταλληλότερης ημερομηνίας για την επίσκεψη του υπουργού στο νησί.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα βρεθεί στο επίκεντρο το πεδίο της συνεργασίας της περιφέρειας με τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα του νησιού στο πλαίσιο του προγράμματος «έξυπνη εξειδίκευση», το οποίο έχει προτείνει η Περιφέρεια και περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων που έχουν να κάνουν με τη σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την τοπική οικονομία.

Πρόκειται για μία προσπάθεια συνέχισης της συνεργασίας με όλα τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα του νησιού, η οποία είναι πολύπλευρη και θα μπορέσει να αποφέρει οφέλη σε τοπικό επίπεδο σύμφωνα με τα στελέχη της Περιφέρειας.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Κώστας Φωτάκης ενδεχομένως καθυστερήσει την επίσκεψη στο νησί εάν δεν έχει ορκιστεί μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και η ορκωμοσία του ως υπουργός δεν έχει ακόμη γίνει.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook