Κρήτη | Στόχος τα αυτοκίνητα | Έσπαγαν και βούταγαν

κρήτη-στόχος-τα-αυτοκίνητα-έσπαγαν-κ-119342

diarriktis-autokinitoΣυνελήφθησαν, την Τρίτη το βράδυ στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 31, 35 και 36 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (03.03.2015) το βράδυ, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 35χρονο κατά το χρόνο που είχε εισέλθει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με σκοπό την κλοπή, ενώ ο 31χρονος και  ο 36χρονος επιτηρούσαν το χώρο.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο οι τρεις ημεδαποί είχαν αφαιρέσει από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσωπικά αντικείμενα, ενώ είχαν εισέλθει σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από την 10 Νοεμβρίου 2014 έως και την 03 Φεβρουαρίου 2015, είχαν διαπράξει συνολικά δέκα (10) κλοπές- διαρρήξεις και τρεις (3) απόπειρες κλοπής, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, έγγραφα (ταυτότητες, κάρτες αναλήψεων, βιβλιάρια καταθέσεων, άδειες ικανότητας οδηγήσεως) και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, (ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά κ.α).

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook