Κρήτη | Στο…στόχαστρο τα παράνομα ρακοκάζανα! Έκλεισαν το πρώτο

κρήτη-στοστόχαστρο-τα-παράνομα-ρακο-294836

Εφόδους σε παράνομα καζάνια κάνει πλέον το Τελωνείο με εντολή του υπουργείου Οικονομικών! Και ήδη το πρώτο που πιάστηκε, στην Αυγενική, το έκλεισαν! Μάλιστα για το θέμα εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να δείξει ότι…τα ψέματα τελείωσαν!

kazani 2Πιο συγκεκριμένα ανακοινώσε ότι στο πλαίσιο της στρατηγικής ενίσχυσης των ελέγχων από τις Τελωνειακές και χημικές υπηρεσίες που έχει αναπτύξη η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων για την αντιμετώπιση των κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη παραγωγή και διακίνηση αιθυλικής αλκοόλης και αλκοολούχων ποτών σας ενημερώνουμε ότι εκτός αποστακτικής περιόδου στην περιοχή Παλιόμυλος έξω από το χωριό Αυγενική του δήμου Ηρακλείου εντοπίστηκαν σε εσωτερικό χώρο από υπαλλήλους του Τελωνείου και κατασχέθηκαν:

Ένα αποστακτικό μηχάνημα (άμβικας) χωρητικότητας 130 λίτρων σε πλήρη λειτουργία που δεν έφερε αριθμό γενικού μητρώου αποστακτικού μηχανήματος και άδεια κατοχής άμβικα

Προϊόντα αιθυλικής αλκοόλης (τσικουδιά) συνολικής ποσότητας 1500 λίτρων

Προϊόντα αιθυλικής αλκοόλης (οινος) συνολικής ποσότητας κατ εκτίμηση 35.000 λίτρων

Συσκευασμένη σε χάρτινα σακιά κρυσταλική ζάχαρη συνολικής ποσότητας κατ εκτίμηση 2,5 τόνων

Στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο εντοπίστηκαν

Πρώτη ύλη απόσταξης (στέμφυλα) συνολικής ποσότητας 400 κιλών

Το τελωνείο Ηρακλείου έχει επιληφθεί για την επιβολή σχετικών επιβαρύνσεων ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook