Κρήτη | Στο «σκαμνί» οι γονείς που κλείδωσαν τις κόρες τους έξω από το σπίτι

κρήτη-στο-σκαμνί-οι-γονείς-που-κλείδ-244716

dikiΗ μητέρα πάντως ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε έγινε αλλαγή στην κλειδαριά, απλά αυτή χάλασε και δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα κορίτσια, γεγονός που τα…εξόργισε!

Σήμερα δικάζονται, στο Αυτόφωρο, οι γονείς των δύο κοριτσιών 16,5 και 20 ετών, που μετά από διαφωνίες και καυγάδες σε σχέση με τις νυχτερινές εξόδους των κοριτσιών κατέληξαν να κλειδώσουν τις κόρες τους έξω από το σπίτι. Οι γονείς, στους οποίους χθες δεν επετράπη να επιστρέψουν στο σπίτι τους σε χωριό της Μεσαράς, σήμερα θα δικαστούν εξηγώντας τί ακριβώς συνέβη, καθώς κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Εν τω μεταξύ, τη δική της εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν, με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλε 16χρονη εναντίον των γονιών της έδωσε με δηλώσεις της στο cretalive, η μητέρα των δύο κοριτσιών, ρίχοντας το «φταίξιμο» για το μπέρδεμα στη … ζωηράδα των παιδιών της.

Ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε έγινε αλλαγή στην κλειδαριά, απλά αυτή χάλασε και δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα κορίτσια, γεγονός που τα…εξόργισε!

Υποστήριξε ακόμα- με αφορμή το γεγονός ότι οι κοπέλες εξετάστηκαν από ιατροδικαστή-  ούτε αυτή, ούτε ο πατέρας «σήκωσαν χέρι» στα παιδιά τους, αλλά- όπως είπε- στην προσπάθεια τους να μπουν στο σπίτι υπέστησαν μικροτραυματισμούς ενώ προξένησαν και φθορές σε πόρτες και παράθυρα.

Η πλευρά των γονιών λέει ακόμα ότι το πρόβλημα έγκειται στις κακές σχέσεις των παιδιών με τον πατέρα, ο οποίος να σημειωθεί για ένα διάστημα ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του αλλά τον τελευταίο χρόνο είναι πάλι μαζί, γεγονός που δεν φαίνεται να «αρέσει» στις κόρες…

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook