Κρήτη | Στο εδώλιο ηλικιωμένος για ασέλγεια σε βάρος μικρού κοριτσιού

κρήτη-στο-εδώλιο-ηλικιωμένος-για-ασέλ-452760

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθισε σήμερα ένας ηλικιωμένος άνδρας που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2013 όταν το κοριτσάκι ήταν 7 με 8 ετών.

Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσαν οι γονείς αλλά και η παιδίατρος του κοριτσιού.

Όπως ανέφεραν και οι δυο γονείς είχαν μια καλή τυπική σχέση με τον ηλικιωμένο που ήταν γείτονας τους και συχνά άφηναν το κοριτσάκι τους να πηγαίνει σπίτι του προκειμένου να παίξει με τον εγγονό του που ήταν στην ίδια ηλικία.

Ένα μεσημέρι το παιδί πήγε να παίξει με το αγοράκι ωστόσο γύρισε σπίτι του πολύ γρήγορα. Όταν η μητέρα του το ρώτησε γιατί επέστρεψε τόσο σύντομα της απάντησε ότι το αγοράκι δεν ήταν εκεί αλλά ήταν μόνο ο παππούς. Η μητέρα ρώτησε το παιδί τι έκανε με τον παππού και εκείνο της απάντησε ότι την έβαλε στα γόνατα του και αφού της κατέβασε το παντελόνι και τη θώπευσε στα γεννητικά όργανα.

Μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις το κοριτσάκι ανέφερε ότι αυτό είχε ξανασυμβεί τουλάχιστον 10 φορές στο παρελθόν.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση της η μητέρα άμεσα ξύπνησε τον πατέρα της μικρής που κοιμόταν και πήγαν το κοριτσάκι στην παιδίατρο.

Από έδρας έγιναν πολλές ερωτήσεις στους δυο γονείς μήπως το παιδί το φαντάστηκε, ή είχε δει κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση ή στο ίντερνετ που να την επηρέασε καθώς όπως τονίστηκε η συμπεριφορά του παιδιού δεν είχε αλλάξει, ήταν κοινωνικό, οι επιδόσεις του στο σχολείο ήταν σταθερές και δεν παρουσίαση κάποια διαταραχή.

Μάλιστα οι γονείς ερωτήθηκαν αν θα έκαναν την καταγγελία για τα χρήματα.

Από την πλευρά της η παιδίατρος ανέφερε πως το παιδί δε φαινόταν να είχε υποκινηθεί ενώ ήταν στρεσαρισμένο και κλειστό.

Μετά την κατάθεση της παιδιάτρου η έδρα αποφάσισε να αναβάλει την ακροαματική διαδικασία καθώς ζητήθηκε να καταθέσει η παιδοψυχίατρος και η παιδοψυχολόγος που παρακολούθησαν το παιδί.

Από την πλευρά του ο ηλικιωμένος αρνείται τις κατηγορίες ενώ από την πλευρά του αναφέρθηκε πως πιθανώς το κίνητρο της καταγγελίας είναι οικονομικό.

Πηγή: cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook