Κρήτη | Στον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος για τις μαχαιριές στην πρώην κουνιάδα του

κρήτη-στον-ανακριτή-σήμερα-ο-46χρονος-γ-393767

Στον ανακριτή Λασιθίου αναμένεται να απολογηθεί αύριο ο 46χρονος Αλβανός, ο οποίος κατάφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στην πρώην κουνιάδα του, χρεώνοντας της ευθύνες για τον χωρισμό με την σύζυγο του.

Ο 46χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε προσχεδιάσει να τραυματίσει την 50χρονη, μητέρα δύο παιδιών αλλά «θόλωσε» όταν διαπίστωσε ότι η πρώην σύζυγος του τον απέφευγε, αρνούμενη να συναντηθεί μαζί του.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε ταβέρνα στον παραλιακό δρόμο της Σητείας. Εκεί εργάζονταν και οι δύο αδελφές. Ο 46χρονος τηλεφώνησε στην πρώην σύζυγο του και της είπε ότι θα περνούσε από ‘κει για να τα πουν. Η γυναίκα όμως θορυβήθηκε και επέλεξε να μην τον συναντήσει. Έτσι έφυγε. Όταν ο 46χρονος έφθασε στην ταβέρνα και διαπίστωσε ότι δεν ήταν εκεί η πρώην γυναίκα του, εξοργίστηκε.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στην Αστυνομία, άρπαξε ένα μαχαίρι από την ταβέρνα και επιτέθηκε στην πρώην κουνιάδα του, θεωρώντας ότι αυτή έφερε μεγάλη ευθύνη για το διαζύγιο του. Η γυναίκα δέχθηκε χτυπήματα στο θώρακα, στην κοιλιά και στο μηρό. Η κατάσταση της είναι σοβαρή, όμως η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Πάντως το περιστατικό σόκαρε τους πάντες καθώς έγινε μέρα-μεσημέρι, μπροστά στα μάτια εργαζομένων.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook