Κρήτη | Στη φυλακή τα αδέλφια για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Αμάρι | Ένταση στη δίκη

κρήτη-στη-φυλακή-τα-αδέλφια-για-τη-δολ-710651

Δεν έλειψε η ένταση το πρωί στο δικαστικό μέγαρο του Ρεθύμνου, όπου είχαν οδηγηθεί για να απολογηθούν τα δύο αδέλφια, 24 και 25 ετών, που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 63χρονου την Κυριακή στο Άνω Μέρος.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, κι αφού με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τα δύο αδέλφια κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενα, ενώ συγγενείς του θύματος, που είχαν συγκεντρωθεί στο δικαστικό μέγαρο επιχείρησαν να κινηθούν απειλητικά σε βάρος τους σύμφωνα με δημοσίευμα του goodnet.gr. Ωστόσο, η δύναμη της αστυνομίας ήταν ισχυρή και αποτράπηκαν επεισόδια. Πάντως, οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς «να μην προστατεύουν τα δύο αδέλφια».

Μετά την αποχώρηση των κατηγορουμένων, οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν χωρίς άλλη ένταση.

Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε σε βάρος του 63χρονου, αφού πρώτα το θύμα τον απείλησε, ενώ ο 25χρονος αδελφός του, που κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία υποστήριξε ό,τι και αρχικά,δηλαδή ότι μετέβη στο σημείο αφού είχε σημειωθεί το έγκλημα και πως δεν ήταν παρών την στιγμή την ανθρωποκτονίας.

Να θυμίσουμε ότι το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κι ενώ ο 63χρονος οδηγούσε το όχημα του, στο οποίο επέβαινε και ένας νεαρός Αλβανός.

Ο 24χρονος και ο 25χρονος αδερφός του σύμφωνα με το κατηγορητήριο του έστησαν ενέδρα, «εγκλωβίζοντας» το αυτοκίνητο του θύματος με δύο οχήματα, από μπροστά και από πίσω. Από κοντινή απόσταση – και ενώ ο 63χρονος παρέμεινε στη θέση του οδηγού –  ο δράστης πυροβόλησε το θύμα και με τρεις σφαίρες, δύο στο θώρακα και μία στο κεφάλι, του κατάφερε θανατηφόρα τραύματα. Η μία μάλιστα σφαίρα βγήκε από το σώμα του 63χρονου και τραυμάτισε στον ώμο τον 23χρονο Αλβανό συνεπιβάτη του οχήματος, ο οποίος υπήρξε και ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση και η κατάθεση του ήταν καταλυτική για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook