Κρήτη | Στη φυλακή ο 56χρονος για το… πιστολίδι στη Μιλάτου

κρήτη-στη-φυλακή-ο-56χρονος-για-το-πιστ-144040

assets_LARGE_t_420_2485222Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 56χρονος από τα Λειβάδια όπως αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για την υπόθεση των πυροβολισμών στη Μιλάτου που σαν αποτέλεσμα είχε τον τραυματισμό της 26χρονης κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη για τον 56χρονο – που νωρίτερα του είχε επιβάλλει ποινή 12 ετών συνολικά για τις δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, 10 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία αλλά και 1000 ευρώ χρηματική ποινή.

Για τον 44χρονο το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη με την επιβολή, όμως, περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να εμφανίζεται κάθε μήνα – κατά τις πρώτες ημέρες – στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Υπενθυμίζουμε ότι για τον 44χρονο το δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή 10 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και 6 μήνες για την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ του είχε αναγνωρίσει και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ως προς τον 55χρονο υπεύθυνο του μπαρ το δικαστήριο αποφάσισε να πάψει υφ’ όρων λόγω παραγραφής.

Πηγή: cretalive.gr

 

 

Μικροεντάσεις

Στην ανακοίνωση των αποφάσεων του δικαστηρίου για τις ποινές δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις καθώς η σύζυγος του 56χρονου άρχισε να φωνάζει.

Σημειώθηκε μία αναστάτωση τόσο εντός όσο κι εκτός της αίθουσας χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας έδρας έχει προτείνει την ενοχή των δύο βασικών κατηγορουμένων, του 56χρονου και του 44χρονου, που φέρονται ότι έριξαν τους πυροβολισμός καθώς επίσης την ενοχή και του 55χρονου διαχειριστή του μπαρ ενώ πρότινε την αθώωση του ιδιοκτήτη του μπαρ λόγω αμφιβολιών (δείτε εδώ).

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook