Κρήτη | Στη στάση του λεωφορείου… με την καραμπίνα! | Απίστευτη φωτογραφία

κρήτη-στη-στάση-του-λεωφορείου-με-τη-283604

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης όσοι περίμεναν σε στάση λεωφορείου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα κοντά στη Θέρισσο, όταν ένας ένας ηλικιωμένος άνδρας εμφανίστηκε με την καραμπίνα, κρεμασμένη στους ώμους σαν … τσαντάκι!

Κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει τι και πως, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι τον είδαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν κάποιος να κυκλοφορεί με την καραμπίνα του σε κοινή θέα.

Πάντως αυτό δεν είναι καθόλου συνηθισμένο φαινόμενο και σίγουρα παραβιάζει τους όρους της άδειας του όπλου αν και εφόσον αυτή υπάρχει και σίγουρα είναι κάτι κάτι που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους.

iraklio_5

ekriti.gr

2 thoughts on “Κρήτη | Στη στάση του λεωφορείου… με την καραμπίνα! | Απίστευτη φωτογραφία

  1. Δεν παραβιάζει κανένα νόμο εφόσον έχει άδεια για το όπλο. Ούτε κρυμμένο είναι ούτε τίποτα. Μπορεί να το’χε πάει στο μάστορα απλά, σιγά το πράγμα…

  2. Ο νόμος λεει ότι μπορει να μεταφερεις το νομιμα κατέχων οπλο σου.αδειο εννοείται, όμως πρεπει να ειναι «ΛΥΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ»!!! για ευνόητους λογους,μεχρι να το δεσεις θα σου περασουνε τα νευρα και δεν θα σκοτωσεις τον αλλο που σου εβγαλε τη γλωσσα!!!

    (Μεταξυ μας και γω την δικιά μου δεν την λύνω όταν παω στα όρη μα την εχω στην θηκούλα της στο πισω καθισμα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook