Κρήτη | Στη Βιέννη η Μαρία που συγκίνησε με την εκστρατεία tattoo

κρήτη-στη-βιέννη-η-μαρία-που-συγκίνησε-615335

Ανήμερα της γιορτής της, 21 Νοεμβρίου, η Μαρία Θεοδωροπούλου είναι έτοιμη να λάβει το μεγαλύτερο δώρο, την ίδια την ζωή, καθώς βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό για μεταμόσχευση πνευμόνων.

Η Μαρία είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της που είχε γίνει γνωστή μέσω και της μεγάλης εκστρατείας αγάπης με τα τατουάζ που στήθηκε το προηγούμενο διάστημα από την ομάδα «Εμείς& εμείς (γυναίκες μόνο» στο Facebook.

Πλέον τα τελευταία 24ώρα, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βιέννης,   για την πολυπόθητη μεταμόσχευση πνευμόνων. Το «θαύμα» που ανέμενε και η ίδια έγινε πράξη και όλα πλέον έχουν πάρει μία άλλη τροπή στη ζωή της. Η ενημέρωσή στη Μαρία αργά το βράδυ της Κυριακής και μέσα σε λίγες ώρες βρισκόταν ήδη σε νοσοκομείο της Βιέννης.

«Το τηλέφωνο χτύπησε ταξίδι για μία νέα ζωή έλεγε» σε ένα από τα μηνύματα της στο Facebook η όμορφη Μαρία που παρά το Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και με χαμόγελο και καλοσύνη αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας που είχε εκ γενετής.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που μέσω της κίνησης με το τατουάζ βοηθάνε στο ταξίδι ζωής μου στην Βιέννη! Όλα ξεκινάνε και όλα τελειώνουν με μια ανάσα! Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο σημαντική είναι η ανάσα, ούτε εγώ μπορούσα μέχρι να βαρύνω», αναφέρει σε άλλο συγκινητικό της μήνυμα η 36χρονη γυναίκα.

«Δεν πίστευα πως η καθημερινότητα θα γινόταν τόσο βασανιστική τόσο σκληρή, δεν μπορείς από το να κάνεις μπάνιο μέχρι να γυρίσεις πλευρό στον ύπνο! Αυτή η τόσο απλή κίνηση σου φέρνει απίστευτη κούραση και την καρδιά να χτυπάει με 160 παλμούς! Προστατεύστε την ανάσα σας!! Όσες καπνίζετε σταματήστε το, κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας!! Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να μπορέσω να κάνω την επέμβαση και να έχω την δυνατότητα να περπατήσω ξανά! Χίλια ευχαριστώ θα ήθελα να ευχαριστήσω μια μια χωριστά αλλά λόγω μια λοίμωξης δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο internet πολλές ώρες! Να ξέρετε θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου και αν δώσει ο Θεός να γίνω καλά με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σας γνωρίσω!

Να είστε όλες καλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!»

Η Μαρία Θεοδωροπούλου, πάσχει από κυστική ίνωση και όλο αυτό το διάστημα περίμενε με αγωνία να την ειδοποιήσουν από τη Βιέννη όταν θα βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα.

Ήταν σε ευρωπαϊκή λίστα από το καλοκαίρι για τη διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων και όλο αυτό διάστημα πάλευε με αξιοπρέπεια απέναντι σε μία νόσο που την ταλαιπωρεί από τότε που γεννήθηκε.

«Η βαλίτσα μου είναι έτοιμη, και μόλις με ειδοποιήσουν θα πρέπει σε 2 ώρες να είμαι αεροδρόμιο από όπου και θα με παραλάβει ειδική πτήση» είχε αναφέρει προ ημερών στο neakriti.gr η 36χρονη Μαρία.

Στο πλευρό της οι δικοί της άνθρωποι αλλά και άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook