Κρήτη | Στη Βηρυτό εκπρόσωποι της Περιφέρειας | Στόχος η τουριστική συνδιαλλαδή με το Λίβανο

κρήτη-στη-βηρυτό-εκπρόσωποι-της-περιφ-534388

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 ταξιδιωτικών πρακτόρων και εκπροσώπων ταξιδιωτικών πρακτορείων από το Λίβανο, πραγματοποιήθηκε το Ελληνικό workshop Τουρισμού στο Mövenpick Hotel & Resort στη Βηρυτό.

Η εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού, την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Λίβανο, της Περιφέρειας Κρήτης και της Middle East Airlines, είχε στόχο την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.Τις  εργασίες παρακολούθησαν εκπρόσωποι από κορυφαία Ελληνικά ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν συνολικά 140 συναντήσεις μεταξύ Λιβανέζων και Ελλήνων επιχειρηματιών.

Παρών στις εργασίες ήταν ο Υπουργός Τουρισμού του Λιβάνου Avedis Guidanian, ο Έλληνας Πρέσβης Θεόδωρος Πασσάς και ο Γεν. Πρόξενος Θάνος Λεούσης.Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο οποίος παρουσίασε τα  πλεονεκτήματα και τις ομορφιές της Κρήτης και δήλωσε:

«Παρά τις κοινωνικές αντιθέσεις που υπάρχουν, η Λιβανέζικη αστική τάξη απολαμβάνει μια πολύ καλή ποιότητα ζωής στη χώρα της. Οι Λιβανέζοι είναι απαιτητικοί τουρίστες με υψηλό προϋπολογισμό στα ταξίδια τους και αναζητούν ποιότητα, την οποία όμως μπορούν και να πληρώσουν. Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές προσπάθειες στον τομέα του πολυτελούς τουρισμού κυρίως, που η Κρήτη μπορεί να υποστηρίξει, λαμβάνοντας υπόψη και  την ασφάλεια της περιοχής μας. Έχουν προγραμματιστεί ήδη δεκάδες πτήσεις charter για αρκετούς Ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη, στην οποία ευελπιστούμε να δούμε άμεσα Λιβανέζους επισκέπτες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook