Κρήτη | Στα χέρια της αστυνομίας πολύτεκνος οικογενειάρχης που εξαπατούσε οικογένειες

κρήτη-στα-χέρια-της-αστυνομίας-πολύτε-169630

syllipsiΣτα χέρια των αρχών βρίσκεται ο άνδρας που εξαπατούσε οικογένειες χρησιμοποιώντας το όνομα του προέδρου της ΔΕΥΑ Ηρακλείου.

Η υπόθεση βγήκε στο φως όταν τον Αύγουστο έφτασε πλήθος καταγγελιών στην υπηρεσία της ΔΕΥΑΗ και τον πρόεδρό της για κάποιο επιτήδειο που συστήνεται ως Γιώργος Στειακάκης και ζητά από τις οικογένειες χρήματα για την μερική εξόφληση των λογαριασμών του νερού.

Τις καταγγελίες αυτές πήραν οι αστυνομικές αρχές κι άρχισαν να οργώνουν την περιοχή του Αρκαλοχωρίου προκειμένου να βρουν αυτόν τον άνδρα.

Τελικά, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αρχών ο άνδρας πιάστηκε.

Πρόκειται για έναν πολύτεκνο οικογενειάρχη ο οποίος εμφανιζόταν είτε ως υπάλληλος της ΔΕΥΑΗ είτε και ως ο ίδιος ο Γιώργος Στειακάκης και απειλούσε τους οφειλέτες ότι θα τους πάρει το υδρόμετρο αν δεν πληρώσουν κάποιο έναντι.

«Είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα τους πελάτες της ΔΕΥΑΗ ότι δεν πρέπει να ενδίδουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Επιχείρηση δεν πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα για να ζητήσει τα χρήματα και σίγουρα οι λογαριασμοί και οποιαδήποτε άλλη οφειλή φέρει τις σφραγίδες μας», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Στειακάκης ενώ παράλληλα τόνισε ότι έχει ήδη μηνύσει τον δράστη.

«Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται να έχει τέσσερα παιδιά και να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, σε κακή οικονομική κατάσταση είμαστε όλοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τους απατεώνες για να τα βγάλουμε πέρα», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Στειακάκης.

Οι αστυνομικές αρχές ήδη γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος δράστης εξαπάτησε τουλάχιστον 40 οικογένειες ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για να εξακριβωθούν πόσα χρήματα απέσπασε συνολικά.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook