Κρήτη | Στήριξαν τη συναυλία ελπίδας για τον Χάρη

κρήτη-στήριξαν-τη-συναυλία-ελπίδας-γι-639697

Το ανθρώπινο πρόσωπό τους έδειξαν οι Κρητικοί, στηρίζοντας τη συναυλία ελπίδας για τον Χάρη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 15/1/2018 στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ.

Η συναυλία διοργανώθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη διακομιδή και τη θεραπεία του 43χρονου Χάρη Πινακουλάκη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

Σύσσωμη η  κοινωνία του Ηρακλείου, η τοπική επιχειρηματικότητα και οι φορείς του νομού μας  συμπαραστάθηκαν και στήριξαν τη δράση αυτή.

Στη συναυλία μετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους οι: Ross Daly, Κέλυ Θωμά, Ψαρογιώργης, Γιώργης Μανωλάκης, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Σταυρακάκης, Αντώνης Σταυρακάκης, Ιάκωβος Πατεράκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιαννης Παξιμαδάκης, Στέλιος Πετράκης και Ευγενία Τόλη Δαμαβολίτη.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)  στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια που καταβλήθηκε για την συγκέντρωση των χρημάτων και ευχαριστεί τα σωματεία – μέλη της και τους συναδέλφους που στήριξαν οικονομικά και επικοινωνιακά τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνεται  στο Σωματείο Αρτοποιών Ν.  Ηρακλείου ‘Η ΔΗΜΗΤΡΑ» που προσέφερε 2.000 τεμάχια αρτοσκευάσματος τα οποία διατέθηκαν εκείνη τη βραδιά.

Ευχόμαστε ο  Χάρης να βγει νικητής και να επιστρέψει υγιής στην οικογένεια του.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook