Κρήτη | Σπείρα απατεώνων εξαπατά επαγγελματίες ζητώντας δανεικά

κρήτη-σπείρα-απατεώνων-εξαπατά-επαγγ-338975

Μια σοβαρή καταγγελία και προειδοποίηση προς τους επαγγελματίες της Ιεράπετρας και της Σητείας έρχεται από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Όπως ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο κ. Μπινιχάκης, υπάρχει ενημέρωση από το Α.Τ Ιεράπετρας ότι αυτές τις μέρες δρα μια σπείρα απατεώνων η οποία έχει ήδη υφαρπάξει χρήματα από επαγγελματίες στη Σητεία «χτυπώντας» σε 3 βενζινάδικα.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα έχει σίγουρα χάσει τα χρήματα της όταν κάποιος, ο οποίος γνώριζε προσωπικές λεπτομέρειες, ισχυρίστηκε πως ήταν συγγενής της, και ζητούσε άμεσα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη, βρίσκοντας και μια δικαιολογία για να στείλει κάποιον άλλο να πάρει το ποσό.

Όπως αποδείχτηκε τελικά, τα χρήματα έκαναν φτερά και άρχισαν οι καταγγελίες στην Αστυνομία. Η υπόθεση μοιάζει αρκετά με αυτήν που είχε συμβεί στην Ιεράπετρα πριν λίγους μήνες όταν παρόμοιο τηλεφώνημα είχε γίνει σε τουριστικούς πράκτορες ζητώντας χρήματα εκ μέρους ενός άλλου συναδέλφου τους κάτι που όμως έγινε γρήγορα αντιληπτό χωρίς κανείς να χάσει τα χρήματά του.

Ο Β. Μπινιχάκης καλεί τους επαγγελματίες της Ιεράπετρας που τυχόν θα διαπιστώσουν κάτι ύποπτο να επικοινωνήσουν άμεσα με το Α.Τ Ιεράπετρας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook