Κρήτη | Σοκ στις αρχές! | Έστειλαν φάκελο με κοκαΐνη σε διευθυντή ξενοδοχείου

κρήτη-σοκ-στις-αρχές-έστειλαν-φάκελο-562495
Φωτογραφία αρχείου

Δεν πίστευε στα μάτια του ο διευθυντής του ξενοδοχείου Mirabello beach & village στον Άγιο Νικόλαο και πρόεδρος του Πανελλήνιου (και του Παγκρήτιου) Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Πελεκανάκης.

Δύο ανώνυμες επιστολές με αποστολέα από την Ολλανδία έφτασαν χτες στο γραφείο του και όπως κάνει σε κάθε περίπτωση, τα άνοιξε για να τα διαβάσει.

Και στα δυο υπήρχαν ευχετήριες κάρτες αλλά στο ένα φάκελο υπήρχε κι ένα μικρότερο φακελάκι το οποίο είχε μέσα άσπρη σκόνη, που έδειχνε πως ήταν κοκαΐνη.

Το κοίταξε και το ξανακοίταξε ο κ. Πελεκανάκης κι αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ πήρε το δρόμο για την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου όπου και παρέδωσε τον φάκελο.

Το φακελάκι με την άσπρη σκόνη στάλθηκε ήδη στα τοξικολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να αποφανθούν οι ειδικοί αν πράγματι είναι κοκαίνη ενώ και οι αρχές διερευνούν την περίεργη υπόθεση.

Όσο για τον διευθυντή του Mirabello το φυσά και δεν… κρυώνει αφού, όπως είπε στο cretalive.gr στα 31 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά, κάτι τέτοιο πρώτη φορά του τυχαίνειK!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook