Κρήτη | Σκηνές από τις «επικίνδυνες αποστολές» για ένα ένταλμα σύλληψης

κρήτη-σκηνές-από-τις-επικίνδυνες-απο-679241

Από τα όσα εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη μόνο ο…Τομ Κρουζ έλειπε με αφορμή την εκτέλεση εντάλματος σύλληψης σε βάρος 22χρονου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις αρχές ως κορυφαίος στο είδος του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, ο νεαρός που άφησε άναυδους με τις κασκαντερικές τους ικανότητες τους περίοικους στην προσπάθεια διαφυγής του, αποτελεί βασικό μέλος συμμορίας-πληγής για την πόλη του Ηρακλείου.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργοί του απασχολούν Αστυνομία και Δικαιοσύνη από την εφηβεία τους. Αστυνομικές πηγές τούς περιγράφουν ως απίστευτα κυνικούς και προκλητικούς και πιστεύουν ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός διαρρήξεων αποδίδεται αποκλειστικά στη δράση τους. Δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για το καθεστώς ατιμωρησίας εξαιτίας του νόμου, με αποτέλεσμα οι δράστες να συνεχίζουν ακόμα πιο προκλητικά και κυνικά τις «επιδρομές».

Είναι περιπτώσεις που νομίζεις ότι το “νόμος και τάξη” δεν συμβαδίζουν. Μόλις λίγες ώρες πριν είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας 33χρονος, ο οποίος είχε διαπράξει τουλάχιστον 9 διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα.

Αστυνομικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ερχόμενοι αντιμέτωποι με την πλήρη αποθράσυνση παραβατών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση-για άλλη υπόθεση- της επίθεσης που δέχθηκαν μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου από συγγενείς κρατουμένου.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook