Κρήτη | Σε χρόνο dt βρήκαν τον δολοφόνο του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ

κρήτη-σε-χρόνο-dt-βρήκαν-τον-δολοφόνο-το-484042

Εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ την υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ

Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν, όπως όλα δείχνουν, να εξιχνιάσουν το μυστηριώδες έγκλημα σε βάρος του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα στην Ροδιά. Η εξιχνίαση της δολοφονίας δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όμως τα λάθη που έγιναν υπό το καθεστώς πίεσης να ξεφορτωθούν το πτώμα, έμελλε να «παγιδεύσουν» τους δράστες.

Οι πρώτες πληροφορίες που έφθασαν από νωρίς στο Cretalive μιλούσαν για την εμπλοκή δύο ανδρών και δύο γυναικών, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ο ρόλος που διαδραμάτισε ο καθένας στην τραγική υπόθεση. Όλοι όμως γνώριζαν το ένοχο «μυστικό».

Έως νωρίς το βράδυ της Κυριακής στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονταν τα δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και για την σύλληψη των άλλων δύο, πριν «διαφύγουν» από την Κρήτη. Οι τέσσερις πηγαινοέρχονταν στην Κρήτη για «δουλειές» και όλα δείχνουν ότι το κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές, οι οποίες ακολούθησαν τον 39χρονο και στην Κρήτη.

Από την πρώτη στιγμή είχε διαφανεί ότι η ανθρωποκτονία δεν ήταν προσχεδιασμένη. Όταν συνέβη το κακό, οι εμπλεκόμενοι θέλησαν όπως-όπως να ξεφορτωθούν το πτώμα και να καλύψουν τα ίχνη τους…

Υπήρχε όμως ένα στοιχείο που «ξεκλείδωσε» το μυστήριο και οδήγησε στις προσαγωγές και συλλήψεις.

  • Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση των ήδη συλληφθέντων και οι ισχυρισμοί τους και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει στο μέλλον «σφοδρή σύγκρουση» θέσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που κρατείται φέρεται να ρίχνει την ευθύνη στον άλλο για την ανθρωποκτονία.

Ο ρόλος των γυναικών περιγράφεται δευτερεύων στο θέμα της ανθρωποκτονίας, είχαν όμως συμμετοχή στις διαδικασίες που ακολούθησαν για την μεταφορά και εξαφάνιση του πτώματος.

Επισήμως η Αστυνομία τηρεί «σιγή ιχθύος» είναι όμως βέβαιο ότι η υπόθεση έφθασε στο τέλος της και παραμένουν να συμπληρωθούν μικρά κομμάτια του παζλ για να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Αστυνομίας οπότε και θα «φωτιστούν» όλες οι πτυχές αυτής της αιματοβαμμένης υπόθεσης.

Πηγή: cretalive

One thought on “Κρήτη | Σε χρόνο dt βρήκαν τον δολοφόνο του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook