Κρήτη | Σε θρίλερ εξελίσσεται η «κλεψά» της 15χρονης από τον 21χρονο

κρήτη-σε-θρίλερ-εξελίσσεται-η-κλεψά-309625

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αρπαγή, υπό την απειλή όπλων, όπως τουλάχιστον έχει καταγγελθεί, 15χρονης μαθήτρια από τον 21χρονο φίλο της. Παρά τις επισταμένες έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό του ζευγαριού, από το Απεσωκάρι Ηρακλείου, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει θετικά αποτελέσματα. Η υπό διερεύνηση «κλεψά» είναι αρκετά περίπλοκη.

Είναι η δεύτερη φορά που οι αρχές καλούνται να ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την πρώτη φορά, η 15χρονη ακολούθησε τον 21χρονο φίλο της με τη θέλησή της. Ακολούθησε καταγγελία από τους γονείς της ανήλικης, υπήρξε κινητοποίηση απότην αστυνομία και η 15χρονη επέστρεψε στο σπίτι της.

Πριν από περίπου 15 ημέρες κι ενώ η ανήλικη βρισκόταν στο σπίτι με τους γονείς της, ο 21χρονος «μπούκαρε» μέσα με μια καραμπίνα στα χέρια. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, ο 21χρονος, με τη βοήθεια τριών ακόμη ατόμων, άρπαξε την κοπέλα και εξαφανίστηκαν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Cretalive, ότι το μοναδικό κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν έχει απενεργοποιηθεί. Όπως αναφέρεται, ο 21χρονος είναι από τη Γέργερη. Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από την πλευρά της αστυνομίας, είναι σαν να έχει ανοίξει η γη και τους έχει καταπιεί, με τους γονείς της ανήλικης να βρίσκονται σε διαρκή αγωνία για την τύχη του παιδιού τους.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook