Κρήτη | Σάλος από το δημόσιο ξυλοδαρμό 11χρονης από τον πατέρα της | Τι λένε όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό

κρήτη-σάλος-από-το-δημόσιο-ξυλοδαρμό-11-762004

Έντονες αντιδράσεις από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε… δημόσιο χώρο που σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο Λασίθι: Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας πατέρας ξυλοκόπησε το ίδιο του το παιδί σε κεντρικό δρόμο του Αγίου Νικολάου.

Το κορίτσι μόλις 11 ετών, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες – γλίτωσε από τη μήνη του πατέρα της μπαίνοντας σε αυτοκίνητο διερχόμενης οδηγού. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα της μικρής, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι η κόρη του είναι ατίθαση και ότι εξαφανίζεται από το σπίτι χωρίς να δίνει λογαριασμό στην οικογένειά της.

Το πρωτοφανές συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πατέρας έψαχνε την κόρη του, η οποία φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι. Περίπου στις 10 το βράδυ, ο 38χρονος εντόπισε την 11χρονη κόρη του στην οδό Ρούσσου Κούνδουρου.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες του περιστατικού στην κάμερα της “ΚΡΗΤΗ TV”, ο 38χρονος άρχισε να χτυπά – σε έξαλλη κατάσταση – την κόρη του. Το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια ουκ ολίγων περαστικών, οι οποίοι έσπευσαν να σταματήσουν τον πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα χτυπήματα του 38ρονου η μικρή έπεσε στο έδαφος.

«Κυνηγούσε το κορίτσι, το έπιασε και το χτυπούσε»

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην ΚΡΗΤΗ TV : «Κυνηγούσε (το κορίτσι) το έπιασε και το χτυπούσε. Ήταν κι άλλα παιδιά εκεί και πήγαν να τον κρατήσουν . Μετά πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία. Είναι πολύ τραγικό, πάρα πολύ τραγικό. Αυτό που ακούστηκε είναι ότι δεν τον άκουγε (τον πάτερα), ότι έφευγε από το σπίτι αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοιο περιστατικό».

«Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν εν έτει 2018», σχολίασε στην “ΚΡΗΤΗ TV” μια άλλη μάρτυρας του συμβάντος.

Τελικά, η 11χρονη γλίτωσε χάρη σε μια διερχόμενη οδηγό! Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω οδηγός, που περνούσε με το αυτοκίνητό της από το σημείο, είδε το κορίτσι και άνοιξε την πόρτα του οχήματός της. Η 11χρονη έτρεξε και μπήκε μέσα στο αμάξι, με την οδηγό να ασφαλίζει αμέσως το αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, μάρτυρες του συμβάντος ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όντως, λίγο αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος υποστήριξε ότι έδειρε την κόρη του επειδή δεν τον ακούει, είναι ατίθαση και φεύγει από το σπίτι της χωρίς να ενημερώνει την οικογένειά της.

Ο 38χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος μερικές ώρες μετά, την περασμένη Κυριακή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook