Κρήτη | Πυρετώδεις ετοιμασίες για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

κρήτη-πυρετώδεις-ετοιμασίες-για-το-ρε-321747

Πυρετωδώς προετοιμάζονται η οργανωτική επιτροπή και οι ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού για τη φετινή διοργάνωση, που λόγω ημερολογίου το 2016 θα είναι πιο αργά από ό,τι συνήθως. Οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την έναρξη του θεσμού στις 21 Φεβρουαρίου και θα κορυφωθούν στις 13 Μαρτίου με τη μεγάλη παρέλαση.

Η οργανωτική επιτροπή (τον δήμο εκπροσωπούν ο Στέλιος Σαμψών ως πρόεδρος, η Πέπη Μπιρλιράκη και ο Ντίνος Φραγκάκος, ενώ τις ομάδες οι καρναβαλιστές Γιάννης Δραμηλαράκης, Διαμαντούλα Δελήμπαση και Θανάσης Σταυρουλάκης) και η ολομέλεια των ομάδων συνεδριάζουν κάθε Πέμπτη και «κλείνουν» μία μία τις εκκρεμότητες. Και φέτος, στόχος μεταξύ άλλων είναι η οικονομική υποστήριξη του καρναβαλιού από τους ρεθυμνιώτες επιχειρηματίες, μέσα από την καμπάνια «Έλα κι Εσύ», η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.

«Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει εντατικά, η προετοιμασία για όλες τις διαδικασίες, η επιτροπή δουλεύει πολύ σκληρά, αλλά και όλοι οι καρναβαλιστές παρακολουθούν από κοντά, συμμετέχουν, βοηθούν, δίνουν ιδέες, ώστε να πάμε το Καρναβάλι μας ένα βήμα παραπέρα, γιατί είναι μία μεγάλη οικονομική ανάσα για την πόλη μας.

Όλες οι επιτροπές και υπεύθυνοι τομέων έχουμε βάλει στόχο πρώτα από όλα να φέρουμε τους ρεθυμνιώτες επιχειρηματίες κοντά μας, τους ανθρώπους που ωφελούν και ωφελούνται από το καρναβάλι για να το πάμε σε μία άλλη διάσταση: να το κάνουμε το καλύτερο στην Ελλάδα. Μέσα από τις εκδηλώσεις, θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτό και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε με τη βοήθεια όλων να αφήσουμε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα», σημείωσε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Team FM «Πρώτη Γραμμή», ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Σαμψών.

Ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος ότι και φέτος οι ρεθυμνιώτικες επιχειρήσεις θα στηρίξουν τη διοργάνωση. «Οι ρεθυμνιώτες επιχειρηματίες και οι ρεθυμνιώτες γενικότερα είναι κοντά στο καρναβάλι γιατί αποτελεί μία πηγή φωτός μέσα στον χειμώνα για την πόλη μας. Δεν αρνείται κανείς τη βοήθεια. Μέσα από την καμπάνια «Έλα κι εσύ» που πιστοποιούμε ουσιαστικά τους υποστηρικτές του καρναβαλιού, ανταποκρίνονται όλες οι επιχειρήσεις και από την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσουμε τη διαδικασία για να μπορέσουμε να εισπράξουμε αυτό το ποσό που αντιστοιχεί στην παράδοση του σήματος του υποστηρικτή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού», πρόσθεσε ο κ. Σαμψών.

Πηγή: goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook