Κρήτη | Προφυλακίστηκε ο 78χρονος για την αποπλάνηση των δύο κοριτσιών – Επιχείρησαν να τον λιντσάρουν

κρήτη-προφυλακίστηκε-ο-78χρονος-για-τη-228202

Ένταση επικράτησε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κατά την προσαγωγή του 78χρονου που διώκεται για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος δύο κοριτσιών. Ο 78χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Ο ίδιος με τη συνοδία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από το Δικαστικό Μέγαρο όπου παρέμεναν συγγενείς των δυο κοριτσιών που κατά την προσαγωγή του κινήθηκαν εναντίον του και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν.

Άμεσα παρενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ ο 78χρονος – που αρνείται τις κατηγορίες- οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή.

Στην απολογία του ο 78χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συνέβησαν αυτά που περιγράφουν τα δύο κορίτσια.

Απο την πλευρά του ο συνήγορος των δύο οικογενειών Γιώργος Κοκοσάλης που σήμερα υπέβαλλε στην ανακρίτρια αίτημα για την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του 78χρονου για βιασμό δήλωσε τα εξής: «Καμιά απόφαση δεν μπορεί να επουλώσει τις ανεξίτηλες πληγές που προκάλεσε στις αθώες ψυχές των δύο παιδιών, η συμπεριφορά του 78χρονου»

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων νεώτερων των 15 ετών, με ενέργεια ασελγών πράξεων, κατά συρροή και για προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς προτάσεις, σε βάρος ανήλικων, νεώτερων των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook