Κρήτη | Πνίγηκε ψαράς στο Μπαλί | Photos

κρήτη-πνίγηκε-ψαράς-στο-μπαλί-photos-225210

elikoptero_mpali

Σε τραγωδία κατέληξε η επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός ψαρά, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη στην περιοχή του Μπαλί  στο Ρέθυμνο

Στη 1 χθες το μεσημέρι ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, με τις πληροφορίες να λένε ότι βυθίστηκε σκάφος και ότι ο ψαράς που επέβαινε σε αυτό είναι αγνοούμενος.

Οι πληροφορίες λένε ότι άτομο είδε το σκάφος ανοιχτά στη θάλασσα του Μπαλί. Η ώρα όμως περνούσε και σκάφος με επιβαίνοντα παρέμεναν άφαντοι, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να τηλεφωνήσει στο Λιμενικό.

elikoptero_mpali1Στην περιοχή έσπευσαν παραπλέοντα σκάφη από το Ρέθυμνο και πλωτό του Λιμενικού από το Ηράκλειο, το οποίο αναχώρησε στις 4:20 από το λιμάνι της πόλης. Στην επιχείρηση συμμετείχε και ελικόπτερο, το οποίο πέταξε για αρκετή ώρα πάνω από το σημείο, αλλά και 5 δύτες από ιδιωτική σχολή του Μπαλί, οι οποίοι σάρωσαν τη θάλασσα προκειμένου να εντοπίσουν τον 75χρονο ψαρά.

Στις 6 το απόγευμα οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε ένα σημείο περίπου ένα μίλι έξω από το Μπαλί στη θαλάσσια περιοχή προς το Ηράκλειο, στο οποίο έσπευσαν τα σωστικά συνεργεία.

mpali_psaras_limaniΕκεί εντοπίστηκε από το ελικόπτερο νεκρός ο αγνοούμενος λίγο πριν τις 8 το βράδυ. Πρόκειται για ένα άτομο ηλικίας 75 ετών από το Μπαλί, το οποίο μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ρεθύμνου όπου έσπευσε και ιατροδικαστής.

Ένας από τους δύτες πάντως, που συμμετείχε στην επιχείρηση, εκτιμά ότι το σκάφος του ψαρά βυθίστηκε μετά από εισροή νερού στο εσωτερικό του.

Το πάθος του για τη θάλασσα αποδείχτηκε τελικά μοιραίο, καθώς όπως λένε οι συντοπίτες του αγαπούσε τόσο πολύ τη θάλασσα που δεν υπολόγιζε τον καιρό, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες  ήταν καλές.mpali_psaras

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook