Κρήτη | Παρατείνεται η λειτουργία εκθέσεων της Αθέατης Πόλης

κρήτη-παρατείνεται-η-λειτουργία-εκθέ-438460

Η οργανωτική επιτροπή της Αθέατης Πόλης υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά το φεστιβάλ «Αθέατη Πόλη», συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αγία Τριάδα (2012), στον Λάκκο (2013) και στα Ενετικά Τείχη Ηρακλείου (2015), με κίνητρο τη μεγάλη αποδοχή και την ευρεία συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις αυτές.

Φέτος, η Αθέατη Πόλη πραγματοποιήθηκε στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου 2016, με συνδιοργανωτές το Δήμο Ηρακλείου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου και ακολουθεί τη διαδρομή κατά μήκος του κρυμμένου Ελληνιστικού τείχους (αραβοβυζαντινού).

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η οργανωτική επιτροπή της Αθέατης Πόλης,»  οι εκθεσιακές ενότητες που αναπτύσσονται στα κτίρια του πρώην Αστυνομικού Τμήματος (στα Λιοντάρια), της πρώην Τροχαίας (στη συμβολή των οδών Χάνδακος & Τζουλάκη) και της Οικίας Χρονάκη (οδός Γ. Χρονάκη), λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητάς τους, θα είναι ανοικτές για το κοινό και την ερχόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα-Παρασκευή, κατά το διάστημα 10.00΄-13.00΄ και 17.00΄-20.00΄ καθώς και το Σάββατο από τις 10.00΄-14.00′ χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών της Αθέατης Πόλης και του Δήμου Ηρακλείου! »

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook